Inloggen in RAP

Vergeten?

HRM-kennissysteem RAP

Met het HRM-kennissysteem RAP krijgen u en uw medewerkers digitaal inzicht in arbeidsvoorwaarden en aanvullende lokale regelingen die voor uw organisatie gelden.

Altijd antwoord op uw HRM vraag

Het HRM-kennissysteem RAP biedt niet alleen uitkomst voor de afdeling HRM, ook voor medewerkers binnen uw organisatie. In de medewerkersversie van RAP gaan zij zelf op zoek naar het antwoord op hun vraag. Als u of uw medewerkers het antwoord niet kunnen vinden, helpen gespecialiseerde arbeidsjuristen van de Helpdesk HRM u verder.

HRM-netwerk met vakgenoten

In de online omgeving van RAP heeft u toegang tot een digitaal HRM-netwerk. Hierin wisselen alle RAP-abonnees kennis en ervaring met elkaar uit. U kunt vragen stellen aan collega’s uit het hele land of discussiëren over een actueel HRM-onderwerp. Honderden HRM’ers zijn lid van dit netwerk in RAP en op het blog worden dagelijks berichten geplaatst. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Speciaal voor overheid en onderwijs

In RAP staan de actuele tekst van de CAR-UWO, de SAW (Sectorale Arbeidsvoorwaardenregeling Waterschapspersoneel), cao PO, cao VO en cao HBO. Bij wijzigingen passen we deze aan zodat u altijd beschikt over de meest actuele versie.

Helder en overzichtelijk

Om in RAP het overzicht niet te verliezen, is het systeem modulair opgebouwd. De cao staat centraal, maar via hyperlinks kunt u eenvoudig navigeren tussen de verschillende modules. Dat maakt dat u ondanks de grote hoeveelheid informatie nooit het overzicht verliest.